Na domačo stran revije Knjižnica
Domov | Impresum | Kontakt Prijava na RSS .
O reviji Navodila avtorjem E-izvodi Iskanje Blog
Številka: 17(1973)1-4

Kako šolati knjižnične delavce : anketa
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 3-8

Filo, Breda: Kako uveljaviti moderen regionalni knjižnični sistem
How to introduce an up-to-date regional Library Sytem in Slovenia

Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 9-22

Vižintin, Avgust: Razvoj splošnoizobraževalnih knjižnic v Ljubljani in okolici
Development programme for public libraries in the city of Ljubljana and its surroundings

Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 23-28

Grgič, Milka: Analiza statističnih podatkov splošnoizobraževalnih knjižnic v Ljubljani za leto 1972
Statistical analysis of public libraries in Ljubljana for the year 1972

Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 29-39

Kernel, Irena: Razvoj splošnoizobaževalnega knjižničarstva na ljubljanskem območju
Development of the public library system in Ljubljana region

Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 40-49

Mirt-Levovnik, Vera: Obravnavanje dokumentacijskih informacij z računalnikom po SAIDC
Use of SAIDC for ADP and IR in bibliographic information

Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 50-68

Šturm, Lepša: Nova izdaja kataloga periodičnih publikacij Centralne tehniške knjižnice v Ljubljani, izdelanega z računalnikom
Computer made new edition of the catalogue of periodicals held by the Central technical library in Ljubljana

Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 69-77

M.R.: Dr. Dušan Kermavner - sedemdesetletnik
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 78-80

Filo, Breda: Drobni tiski v visokošolski in študijski knjižnici v Mariboru
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 81-90

Tovornik, Sonja: Informacija o posredovanju tehniške literature in informacij
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 90-93

Kokole, Jože: Prvi seminar Zveze društev bibliotekarjev Jugoslavije o uporabi računalnikov v knjižnicah, Maribor, 8. in 9. februarja 1973
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 93-96

Pirc, Jožica: Francoske univerzitetne knjižnice : pogovor z bibliotekarko Jožico Pirc
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 96-104

Kobe, Marjana: Mladina in branje : utrinki o sodobni knjižni vzgoji v Angliji
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 104-108

Leske, Zorka: Bežen pogled na vzgojno delo Asliba za knjižničarstvo in informacijsko službo
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 109-113

Morton, L. T.: Medicinske knjižnice v Veliki Britaniji : njihov razvoj in sedanje stanje
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 113-120

Knjižne razstave študijskih knjižnic v letu 1972
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 121-128

Komelj, Bogo: Milan Dodič
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 129-130

Šlajpah, Mara: Kajetan Kavčič
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 131-134

Jakob Oblak
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 134-135

Sukič, Vera: Jože Zrim
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 135-136

Berčič, Branko: Dr. Melitta Pivec-Stelé
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 136-138

Munda, Jože: Slovenske bibliografije v letu 1972
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 139-147

Pacheiner, Vlasta: Bibliotekarska, bibliografska in dokumentalistična literatura v NUK
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 147-153

Ludvik, Slavica: Literatura s področja bibliotekarstva v CTK
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 153-156

Sepe, Miša: Bibliotekarstvo Jugoslavije 1969 do 1971
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 157-158

Kos, Stanislav: Zdenka Karlin : Bibliografija sodelavcev Veterinarskega zavoda Slovenije in Veterinarskega oddelka biotehniške fakultete
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 158-164

Pleničar, Boža: Katalog 72
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 164

Golob, Berta: Otrok in knjiga
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 164-166

Bulovec, Štefka: Pleničar Boža: Mladi svet : 1951-1958
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 166-167

Sterlé, Vasja: Primož Simoniti : Bibliografija filozofskih tekstov (rokopisov in tiskov) na slovenskem do leta 1800
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 167-169

G.-Š., N.: Slovenska bibliografija : XXII-1968
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 169-171

Golob, Berta: Ura pravljic
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 171

Šalamun, Miša: Borri Giusto : Indice delle Pagine istriane 1903-1971
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 171-174

Rybář, Miloš: Festschrift Josef Stummvoll
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 174-176

Pleničar, Boža: Bibliotekar
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 176

Kranjec, Marko: Bibliotekar
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 177-178

Kert, Zlata: Biblos
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 178-179

Hartman, Bruno: Buch und Bibliothek
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 179-181

Šturm, Lepša: Bulletin de l'Unesco a l'intention des bibliotheques
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 181-183

Troha, Vasja: Bulletin des bibliotheques de France
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 183-185

Bogataj, Katarina: International Library Review
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 185-187

Matko, Ana: Library Quarterly 1972
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 187-188

Matko, Ana: Library Trends 20, vol. 1971/72
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 189-190

Hribar, Angelika: Libri
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 190-192

Šircelj, Martina: Med knjigami
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 192

Kos, Stanislav: Nachrichten für Dokumentation
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 193-196

Pleničar, Boža: Vjesnik bibliotekara Hrvatske
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 196

Sterlé, Vasja: Zeitschrift für Bibliothekswesen und Bibliographie
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 196-199

Filo, Breda: Zentralblatt für Bibliothekswesen
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 199-200

Pleničar, Boža: Marija Klemenčič : Biblioteka in publikacije Slovenske akademije znanosti in umetnosti v letih 1952 - 1971
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 200-202

Strokovno posvetovanje slovenskih knjižničarjev v Velenju
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 203-205

Statistika o javnih knjižnicah za leto 1972
Knjižnica 17(1973)1-4 , stran 205-210

ISKANJE PO BIBLIOGRAFSKIH PODATKIH

Želim izpis prvih zadetkov.  

 

Za pregledovanje celotnih besedil člankov uporabite program Adobe Acrobat Reader. Če ga nimate nameščenega na svojem računalniku, ga lahko prenesete s spletnega mesta Adobe Acrobat Reader Download.
Izdelava in gostovanje: Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani.

© Zveza bibliotekarskih društev Slovenije
Citate iz posameznih člankov je dovoljeno uporabiti z navedbo vira. Fotokopiranje za študijske namene je dovoljeno.

web site hit counter
Statistika obiska